Bezár a fóti gyermekközpont – Vajon ki lesz a kastély új gazdája?

A gyerekeket kiköltöztetik a kastélyból és az ország más pontjain lévő gyermekotthonokban helyezik el őket.

A hírt a Magyar Hírlappal közölte elsőként az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Elárulták, hogy Kalocsára, Aszódra, Zalaegerszegre és Budapestre helyezik át a rászoruló gyerekeket.

Az indokok között szerepel, hogy a nagy létszámú gyermekotthonok korszerűtlenek. Az intézményben tavaly ősszel nem tudták megjavítani a kazánt, ezért fáztak a gyerekek. A tervek szerint az épület

kastélyként

működik tovább.

Fóti gyermekközpont
Árvai Károly

Egy kicsit izgulok, vajon találnak-e gázszerelőt, aki megjavítja a kazánt és vajon lesz-e gazdája az épületnek? Hány csillagos lesz majd? Ha gyermekotthonként nem tudták megjavítani a kazánt, akkor kastélyként azért majd sikerülni fog? Adnak-e még a látszatra, vagy már teljesen felesleges?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet