Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Bezár Szombathely egyik legendás étterme

Az új tulajdonos jövő évtől más célra hasznosítja az épületet.

"Minden üzleti vállalkozás életében eljöhet az a pillanat, amikor váratlan lehetőséghez jut. Nem terveztük az eladást, de ez egy ilyen pillanat volt" - olvasható a Tóvendéglő Facebook-oldalán . Mint kiderült, 12 év után decemberben zárnak, és az új tulajdonos már más célra használja majd az épületet. A csapattól azonban nem kell búcsúzni, a Park Hotel Pelikánban lehet találkozni velük a későbbiekben.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely