Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bezárták annak a nőnek a kocsmáját, aki bérgyilkost fogadott, hogy végezzen a kutyájával

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bezárták azt a dencsházi kocsmát, amelynek a pultosnője bérgyilkost fogadott, hogy kivégeztesse kutyáját, Lénát. Az asszony a mészárlásért krumplival, kenyérrel és szesszel fizetett. Az elképesztő esetről a Bors számolt be korábban, a helyi B. Zsuzsanna egy csökkent értelmi képességű férfit fogadott fel, hogy az végezzen kiskutyájával.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A férfi baltával próbálta agyonverni a kutyát, Úgy tudni, a kutya még élhetett, amikor végül eltemették. Nem csak a helyi állatvédők között, de országos szinten is hatalmas felháborodást keltett az eset. A Szurkolók az Állatkínzás Ellen csoportja 20–25 fővel vonult a kocsmába, ahol a kikért italt krumplival akarták kifizetni. Bár Zsuzsanna akkor rendőrt hívott rájuk, az asszonyt feljelentették, aki ellen eljárás indult.

A Bors információi szerint akkor a kocsma törzsközönsége kiállt a hóhért fogadó nő ellen, ám az eset sok helyit feldühített, így most az italmérőt ideiglenesen bezárták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés