Biden nem így száll le a bicikliről, csak most így sikerült

Beakadt a lábam a pedálba - így mentegetőzött, amikor az ügynökök kiszabadították a kerékpárja alól a földön heverő elnököt.

Kicsit pechesen indult Joe Biden amerikai elnök és felesége Jill 45. házassági évfordulója. A 79. éves elnök biciklijével nem tudott megállni az őt váró újságírók gyűrűjében és egy nagyot "zakózott" - írja a Blikk .

Beakadt a lábam a pedálba - így mentegetőzött, amikor az ügynökök kiszabadították a kerékpárja alól a földön heverő elnököt.

Fél perccel az eset előtt még semmi nem utalt arra, hogy Biden elveszti az uralmát kétkerekűje felett. Éppen megérkezett feleségével és ügynököktől körülvéve Rehoboth Beach-i otthonához, ami egy hosszabb biciklitúra végpontja volt, és önfeledten integetett az ott várakozó filmes stáboknak, akik meg akarták örökíteni az elnöki pár sportos és könnyed érkezését.

Pillanatokkal a bukás előtt Biden, amúgy elegánsan, egy hanyag kézlegyintéssel még köszöntötte is az újságírókat, és "Jó reggelt!" -et kívánt mindenkinek, majd ezt követően a földön kötött ki. Az esés után kicsit még üldögélt a járda szélén, majd felkelt és mintha mi sem történt volna, fiatalosan annyit mondott:

"Jól vagyok!"

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű