Birkák keresztbe az úton, a főnök egy kecske

Viszont fegyelmezettek, ami sok emberről nem mondható el.

Egy kecske vezette őrizetlen birkanyáj keresztezte szerdán délben a Váci utat az M0-sal összekötő forgalmas út hatsávos szakaszát, az erről készült felvétel az Újpest Média közösségi oldalán jelent meg.

Az állatok a Szilas-patak mentén, egy nemrégiben sittel feltöltött területen élnek, és nem először használták az autóutat.

Bár lehet, sokaknak egészen más képzetei támadnak a videó láttán, de ez szimplán az, aminek látszik. Birkák az úton, egy kecske irányításával.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű