Bírófenyegetés és macséta - Zajlott az élet egy szekszárdi tárgyalóteremben

Egy ikerpár nemcsak a bíróságnak, a rendőröknek is adott munkát.

Egy vádlottat állítottak elő az egyenruhások a rendőrségre a Szekszárdi Járásbíróságról, aki a tárgyalás közben esett neki a sértettnek, és a bírót is megfenyegette – közölte a Police.hu

A rendőrségi közlemény szerint a szekszárdi bíróságon 2022. szeptember 20-án egy ikerpár, akik történetesen vádlottjai voltak egy büntetőügynek, a tárgyalás közepén előbb hangoskodni, majd szidalmazni és ütlegelni kezdték a sértettet .

A bíró próbálta a feleket lecsitítani, nem sok sikerrel. A kiabálást hallotta egy éppen másik ügy miatt ott tartózkodó rendőr, aki felszólította a két férfit, hogy hagyják abba az ordibálást.

Police.hu

Egyikük megértette a kérést, a testvérpár másik tagja azonban nem hagyta abba a rendzavarást. Ekkor a sértett már a bíró mögött megbújva állt, a vádlott pedig őt is és a bírót is fenyegetni kezdte .

A rendőr bilincseléssel tudta csak megfékezni az agresszív vádlottat, akit az addigra megérkező egyenruhásokkal együtt előállítottak a rendőrségre. A 29 éves helyi férfit munkatársaink azonnal gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarásának bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

A bíróság képviselői még aznap köszönőlevelet küldtek Rapp Mátyás őrparancsnok hatékony közreműködéséért, hogy a tárgyalóteremben visszatérhetett a rend.

Ezzel még nincs vége a történetnek és az agressziónak. Ugyanis miközben az ikerpár egyik tagját a rendőrök elszámoltatták, a tárgyalóteremből hazafelé tartó fivére egy macsétát vett magához , majd útnak indult, hogy revansot vegyen. Már úton volt a sértett otthonához, amikor a járőrök ellenőrizték, és a férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt, és vele szemben eljárást indítottak.  

 
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek