Bizonytalan a szombathelyi adventi vásár sorsa

Még nem tudni, mi lesz. De most szavazhat nálunk, hogy Ön szerint legyen-e vagy sem.

Mint arról lapunk is beszámolt, Lefújták a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt 2020. October 12. 18:08 hétfőn hivatalosan is lefújták a nagy budapesti adventi vásárt, amit a Vörösmarty téren rendeznek meg minden évben. A szokásos karácsonyi pályázatot idén is kiírták a járvány-helyzet ellenére, de a határidő lejárta előtt egy nappal indoklás nélkül visszavonták a kiírást. A kézműves vásár pályázatát egyelőre nem vonták vissza, így a kézműves termékek és a gasztronómia szerelmesei még reménykedhetnek.

A hír hallatán pedig szerkesztőségünk is elkezdett azon agyalni, hogy vajon mi lesz a szombathelyi vásár sorsa? El is küldtük kérdéseinket az önkormányzatnak, hiszen tavaly ők rendezték az adventi vásárt.

Mészáros D. Zsolt

Válaszuk a következő volt:

Szombathely MJV Önkormányzata folyamatosan figyelemmel követi a szombathelyi és Vas megyei járványhelyzetet és a fertőzöttek növekedésének alakulását. Bízunk benne, hogy valamilyen módon meg tudjuk ünnepelni az adventet 2020-ban is, de egyelőre a vásár megszervezéséről vagy lemondásáról még nem született döntés. Erről majd természetesen időben tájékoztatjuk az érintetteket és a lakosságot is.

Az biztos, hogy a számok nem túl biztatók, így kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig pedig szavazhat is nálunk:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet