Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bizonytalan a szombathelyi adventi vásár sorsa

Még nem tudni, mi lesz. De most szavazhat nálunk, hogy Ön szerint legyen-e vagy sem.

Mint arról lapunk is beszámolt, Lefújták a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt 2020. October 12. 18:08 hétfőn hivatalosan is lefújták a nagy budapesti adventi vásárt, amit a Vörösmarty téren rendeznek meg minden évben. A szokásos karácsonyi pályázatot idén is kiírták a járvány-helyzet ellenére, de a határidő lejárta előtt egy nappal indoklás nélkül visszavonták a kiírást. A kézműves vásár pályázatát egyelőre nem vonták vissza, így a kézműves termékek és a gasztronómia szerelmesei még reménykedhetnek.

A hír hallatán pedig szerkesztőségünk is elkezdett azon agyalni, hogy vajon mi lesz a szombathelyi vásár sorsa? El is küldtük kérdéseinket az önkormányzatnak, hiszen tavaly ők rendezték az adventi vásárt.

Mészáros D. Zsolt

Válaszuk a következő volt:

Szombathely MJV Önkormányzata folyamatosan figyelemmel követi a szombathelyi és Vas megyei járványhelyzetet és a fertőzöttek növekedésének alakulását. Bízunk benne, hogy valamilyen módon meg tudjuk ünnepelni az adventet 2020-ban is, de egyelőre a vásár megszervezéséről vagy lemondásáról még nem született döntés. Erről majd természetesen időben tájékoztatjuk az érintetteket és a lakosságot is.

Az biztos, hogy a számok nem túl biztatók, így kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig pedig szavazhat is nálunk:

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet