Bulit tervezel?

Takaríts meg pénzt és vásárolj valami újat. Hogyan? Irány a Kuplio.hu és használd a kuponokat.

Ha bulit tervezel, nagyszerű outfitre lesz szükséged. Takaríts meg pénzt és vásárolj valami újat. Hogyan? Irány a Kuplio.hu és használd a kuponokat. Ez nagyon egyszerű.

Ősszel sem áll meg az élet, hiszen lassan közeleg a Halloween, amely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít. Most pedig bemutatjuk a parti szervezésének 5 legfontosabb lépését.

Amennyiben te leszel a házigazda, az első és legfontosabb lépés nem más, mint a helyszín kiválasztása. Nyilván, ha otthon tervezed a bulit, akkor a helyszín megválasztása attól is függ, hogy milyen házban, lakásban laksz. Ha kertes házban élsz, szóba jöhet a ház, a kert és a terasz is. Az időjárástól is függ, hogy végül, hol lesz a helyszín, illetve ezeknek a helyeknek a nagyságán és befogadóképességén is múlik, hogy hány embernek is küldesz ki meghívókat.

Azzal kapcsolatban is döntést kell hoznod, hogy milyen díszekkel, halloweeni dekorációkkal varázsolod partiképessé a házat, hiszen a dekorációknak nagyon is nagy szerepe van a hangulat megalapozásában és fokozásában. Ha az őszi és a halloweeni dekorációkat sem szerezted még be, akkor a Sinsay Black Friday akció keretében ezt is megteheted, hogy a lakás valóban alkalmas legyen több vendég fogadására.

Egy parti attól is lesz jó, ha van egy koncepció az estére, azaz nem csak unottan ücsörögnek a vendégek, hanem valóban fantasztikusan érzik magukat. Találj ki az ünnephez kapcsolódó izgalmas játékokat, amelyek garantáltan feldobják majd a hangulatot.

Dönthetsz arról is, hogy beöltözős partit tartasz, vagy azt írod a meghívóra, hogy mindenki olyan outfitben jelenik meg, amilyenben csak szeretne. Gyorsan nézd is meg a ruhásszekrényedet, mert az több mint kínos, ha az utolsó pillanatban derül ki, hogy valami hiányzik a kelléktárból. Az Aboutyou Black Friday keretében most remek ruhákat, cipőket, kiegészítőket szerezhetsz be és még egyéb akciók is várnak az oldalon.

Egy igazi Halloween parti attól is lesz izgalmas, hogy arra különleges módon hívják meg a vendégeket. Készíts meghívókat saját kezűleg és küldd el a címzetteknek. A mai digitális világban ez egy különleges gesztus lesz a vendégeid felé.

Ha mindezzel megvagy, akkor pedig az étel - és itallistán is el kezdhetsz gondolkodni. A végső tervek előtt, mindenképpen vedd figyelembe a vendégeidet, hogy ők mit szeretnek, hiszen ez is behatárolja, hogy milyen étel - és italkülönlegességek kerülnek az asztalra a nagy napon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)