Halálos ütközés - BMW elé fordult a kerékpáros Vépnél

Tökéletes látási viszonyok közepette kanyarodott balra a vépi szélerőműnél egy kerékpáros, egyenesen az érkező BMW elé. A kerékpár 45 métert repült, a 28 éves férfi a mentőben meghalt.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt pénteken délután Szombathely és Vép között, a vépi szélerőmű leágazójánál. A nyugat.hu információja alapján két kerékpáros tartott Vép irányába, amikor egyikőjük - feltehetőleg egy rövid technikai megálló céljából - balra akart kanyarodni, az erőműhöz vezető földútra. A háta mögött tekerő társa rákiabált, hogy vigyázzon, mert autó jön. Az elöl kerékpározó férfi hátranézett, majd bekanyarodott.

A szemből érkező BMW vezetője már semmit nem tehetett. A levegőbe repülő kerékpáros a csípőjével betörte az anyósülés előtti szélvédőt, majd a tehetetlen test a kocsi oldalának vágódott. A kerékpáros a fejével betörte a BMW jobb hátsó ablakát, majd az árokba csapódott. A kerékpár egyik kereke kiszakadt, a jármű nagyobb része pedig több mint 40 métert repült és a gabonatáblába csapódott.

A mentők a helyszínen keményen küzdöttek a kerékpáros férfi életéért, de a válságos állapotú férfi a mentőben meghalt.

A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt, a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják. A nap a baleset időpontjában a kerékpárosok háta mögött látszott (tehát a BMW vezetőjével szemben), így a bekanyarodó férfi tökéletes látási viszonyok között kezdhetett neki a manővernek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló