Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

BMW elé hajtott Seattal egy várandós asszony Szombathely határában

Szombathely irányába haladt a 89-es főúton egy BMW személyautó, amikor Sé felől elé hajtott egy osztrák rendszámú Seat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A BMW a Seat bal hátsó ajtajánál ütközött a járműnek, ami ettől megpördült.

TM/Nyugat.hu

A BMW vezetője kérdésünkre elmondta, hogy Ausztria felől érkezett és látta a kereszteződésbe érkező járművet, ami megállt az elsőbbségadás kötelező táblánál.

TM/Nyugat.hu

Nem sokkal később azonban a jármű elindult és pont a BMW elé került. Az adott szakaszon 90 km/óra a megengedett sebesség.

TM/Nyugat.hu

A balesetben elvileg senki sem sérült meg, azonban a Seat vezetője várandós, így a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A helyszínen lévők elmondása alapján az asszony zavartan viselkedett, magyarul és németül is beszélt és a vétlen sofőrhöz oda sem ment. Valószínűleg a baleset okozta sokk miatt volt ez.

TM/Nyugat.hu

A helyszínen egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. Volt olyan sofőr, akinek a rendőr részletesen elmagyarázta, hogy merre kell mennie, mivel a jelzést nem értette, ennek ellenére induláskor behajtott a roncsok mellé.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra