Két súlyos sérült, két totálkáros autó Sárvárnál (Frissítve)

Két súlyos és egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami pénteken este történt a sárvári elkerülőn, a "szokott helyen". Videóval.

Nem adott elsőbbséget a Jánosháza felé tartó BMW-nek és balra kanyarodás közben a védett úton közlekedő járműnek ütközött egy Sárvár felől érkező Ford Mondeo a 88-as úton, a sárvári elkerülőn. A BMW vezetője hiába fékezett, a Ford a jobb elejénél ütközött a járműnek, amitől az messzire sodródott az úton. A balesetben a Ford két utasa súlyos, a BMW vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Figyelmetlenül kihajtó Forddal ütközött a BMW Sárvár közelében
Figyelmetlenül kihajtó Forddal ütközött a BMW Sárvár közelében
Tánczos Mihály

A két autó totálkáros lett. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja. A kereszteződésben gyakoriak a balesetek, közülük több súlyos sérüléssel járt.

A helyszíneléskor készült videónk
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Meghalt a vétlen sofőr - Nem használta az övét (Videóval)

Áttért a szemközti sávba és frontálisan ütközött egy szabályosan haladó Peugeot-val egy Skoda a sárvári elkerülőn. Egy gyermekeket szállító sárvári férfi halt meg.

Szombathelyi házaspár halt meg a sárvári elkerülőn

Egy 70 év körüli szombathelyi házaspár vesztette életét a hétfő esti balesetben a 88-as út Sárvár-Nyugat kereszteződésnél. A sofőr figyelmen kívül hagyta a STOP táblát.

Szétszakadt az autó a karambolban Pósfánál - Stieber Zoltánék karamboloztak

Darabjaira szakadt egy autó eleje szerdán éjszaka, Pósfa közelében, miután ütközött a szemből érkezővel. A 21 éves sofőr az aszfalton feküdt, kezében a kormánnyal, de életben maradt. A vétlen Audiban a Mainz futballistája, Stieber Zoltán utazott.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló