Bocsika, a kormány elszámolta az átlagfogyasztást, így jártál

A lakosság fele többet fizet majd a rezsiért augusztustól.

Nem a fogyasztók negyede, ahogy a kormány állítja, hanem a lakosság fele fizethet többet a rezsiért már augusztustól, mondta az RTL Klub Híradójának a második Orbán-kormány egykori energetikai helyettes államtitkára. Holoda Attila szerint a kormány egyszerűen elszámolta az átlagfogyasztást.

Mert az átlagfogyasztás megállapításakor nem csak az azokat a fogyasztási helyeket vették számításba, ahol állandó jelleggel laknak. A hétvégi házak és a turisztikai céllal kiadott lakások pedig lehúzzák a kormány által kiszámolt fogyasztási átlagot - írja a 444 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek