Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kokain, ópium és marihuána volt a gyárparkolóba menekülő osztrák embercsempész nő szervezetében

A bódultan vezető osztrák embercsempész nő mellett ülő férfi információnk szerint osztrák dokumentumokat adott át, azonban kiderült róla, hogy orosz és amfetaminnal, illetve metamfetaminnal növelte a bátorságát. A sofőr is keverte a szereket, ő kokaint, ópiumot és marihuánát fogyasztott.
A menekülő és egy szombathelyi gyár parkolójában zsákutcába kerülő embercsempész esetéről a 112Press számolt be februárban. Azóta kiderült, hogy az első rendőrségi közleményben az anyósülésről elszaladó férfit ugyan még osztrák állampolgárnak írták, valójában azonban orosz.  A rendőrök rövid idő alatt elfogták az autó elszaladó utasait.
A német rendszámú autót bódult osztrák embercsempésznő vezette, orosz kísérővel
TM/Nyugat.hu

A Szombathelyi Járási Ügyészség embercsempészés és kábítószer birtoklása miatt emelt vádat az ellen az osztrák nő és orosz férfi ellen, akiket Szombathelyen, az Ipari úton fogtak el 2021. februárjában, amint három szír és két másik személyt szállítottak azzal a céllal, hogy segítsenek nekik illegálisan Ausztriába jutni.

A vádirat szerint az öt utas a jogszabályi rendelkezések megszegésével jutott be Magyarországra a szerb-magyar határon keresztül. A vádlottak egy erdő szélén vették fel őket, majd indultak el velük a nyugati határ felé.

A rendőrök rövid idő alatt elfogták az autóból elszaladókat
TM/Nyugat.hu
Az osztrák nő kábítószer hatása alatt vezette a gépkocsit, véréből a marihuána hatóanyagát mutatták ki, ezért az ügyészség bódult vezetéssel is vádolja őt.

A nő szervezetében továbbá kokain és ópium is volt, a társa pedig amfetamint és metamfetamint fogyasztott az elkövetés előtt.

A rendőrök csekély mennyiségű heroint is találtak a nő táskájában.

A Szombathelyi Járási Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a letartóztatásban lévő vádlottak kiutasítását is indítványozta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra