Nemény András: „Meg kell mutatnunk, hogy a távolság nem lehet akadály és a szeretet nem ismer határokat”

A fényárban úszó Fő téren mondta el ünnepi beszédét Szombathely polgármestere.

„Számomra a karácsony az az ünnep, amikor a családtagjainknak, a barátainknak, a szerettinknek meg tudjuk mutatni, ki tudjuk fejezni, hogy milyen fontosak számunkra, hogy milyen közel állnak hozzánk. Ki tudjuk fejezni ajándékokkal, szép szavakkal, egy-egy mosollyan, vagy akár öleléssel” – kezdte ünnepi beszédét Nemény András polgármester, melyet Facbook-oldalán közöltek.

Ebben az évben ezek mind nehezen vagy sokaknál egyáltalán nem valósulnak meg, hiszen a vírus, amely az egész évünket meghatározta, sajnos az ünnepek alatt is velünk van. Ezért, mint mondja a polgármester, meg kell mutatnuk, hogy a távolság nem lehet akadály és a szeretet nem ismer határokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely