Nemény András: „Meg kell mutatnunk, hogy a távolság nem lehet akadály és a szeretet nem ismer határokat”

A fényárban úszó Fő téren mondta el ünnepi beszédét Szombathely polgármestere.

„Számomra a karácsony az az ünnep, amikor a családtagjainknak, a barátainknak, a szerettinknek meg tudjuk mutatni, ki tudjuk fejezni, hogy milyen fontosak számunkra, hogy milyen közel állnak hozzánk. Ki tudjuk fejezni ajándékokkal, szép szavakkal, egy-egy mosollyan, vagy akár öleléssel” – kezdte ünnepi beszédét Nemény András polgármester, melyet Facbook-oldalán közöltek.

Ebben az évben ezek mind nehezen vagy sokaknál egyáltalán nem valósulnak meg, hiszen a vírus, amely az egész évünket meghatározta, sajnos az ünnepek alatt is velünk van. Ezért, mint mondja a polgármester, meg kell mutatnuk, hogy a távolság nem lehet akadály és a szeretet nem ismer határokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely