Bombabiztos buszmegálló segít túlélni Harkivban

Speciális betonbunkereket építenek Ukrajna második legnagyobb legnagyobb városában, hogy ezzel is segítsenek menedéket találni a város lakóinak a tüzérségi és légitámadások elől.

Az Al Dzsazíra tudósítása szerint 25 bombabiztos buszmegállót létesítenek a kelet-ukrajnai városban. A nem túl tágas építményből kamerán keresztül követheti a bent tartózkodók, hogy mi történik az utcán: jó esetben, hogy mikor jön a busz, rosszabban, hogy meddig tart a légitámadás. Az építmény nem túl tágas, de azért 50 ember elfér benne, még ülőhelyek is vannak - idézi az infostart.hu .

Bombabiztos buszmegálló, Harkiv
AFP
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek