Elfogták a fenyegetőző férfit - Bombariadó Szombathelyen

Kisebbfajta közlekedési káosz alakult ki csütörtökön Szombathelyen, miután a rendőrség bombariadó miatt lezárta a Kiskar utcát. A buszoknak is kerülniük kell.

Frissítés (15:40):

A rendőrség elfogta a bombával fenyegető férfit.

Korábban írtuk:

Információink szerint van félnivalója a bombával fenyegetőnek, a rendőrség ugyanis nyomon van a személyével kapcsolatban. 13.30-kor telefonált valaki a szombathelyi kereskedelmi szakképző iskolába, miszerint bombát rejtett el ott. Az épületet azonnal kiürítették és a rendőrség lezárta a környéket. Senkit nem engednek be az Ady tér és a Shell kút közötti útszakaszra. A gyalogosoknak is több száz métert kell kerülniük, ha pl. a buszpályaudvarra tartanak a belváros irányából.

Tűzoltójármű és mentő is érkezett a helyszínre, bár feltételezhető, hogy újabb "csínyről" van szó. Az általunk megkérdezett középiskolások nem tudtak róla, hogy valamilyen vizsga, vagy dolgozat lett volna az iskolában a délutáni órákban.

Az iskolából kiküldött diákok
Az iskolából kiküldött diákok
Tánczos Mihály

A közveszéllyel való fenyegetést a törvény három évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatja.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló