Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bontják a határépítményt Kőszeg mellett, Rattersdorfnál

Kőszegnél átlépve a határt komoly munkálatokkal szembesülhetnek az átutazók. Megörökítettük a bontást Rőtfalvánál.

Ottjártunkkor három ember szorgoskodott a rattersdorfi határátkelő lebontásán, és jól haladtak a munkálatokkal. Videón megörökítettük a munka elejét.

Rőtfalva után megnéztük, mi a helyzet a kőszegi átkelőnél. Több erős ember kéz- és bakancsnyomát is felfedeztük és ha már ott voltunk, akkor ott is megörökítettük a látottakat, lakatostól, siklóstól, kutyaketrecestől.

Fényképeink a határ mindkét oldalát megmutatják.

A határépítmény bontása Rattersdorfnál (Rőtfalva)
A határépítmény bontása Rattersdorfnál (Rőtfalva)
Tánczos Mihály

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet