Ünnepek utáni hangulat – Bontják a szombathelyi óriáskereket

A következő megálló: Zalaegerszeg. Jövőre is visszajönnének.

Sokak számára ma van az idei év első munkanapja.

Józing Antal

Ezt hangulatot kiválóan adja vissza Szombathelyen a Borostyánkő áruház előtti tér, ahol a munkások nekiálltak az óriáskerék szétszedésének.

Józing Antal

Hétfőn délután egy óra tájt a gondolák többsége már a földön volt, ahol is targoncával rendezik őket fegyelmezett sorokba.

Józing Antal

Az 50 méter magas kerék közel hat hétig forgott a Vasi megyeszékhelyen, és most Zalaegerszegre készül Zalaegerszegre költözik a szombathelyi óriáskerék 2020. January 03. 11:59 , ahol várhatóan március 1-től fogadja a vendégeket.

Józing Antal

Az üzemeltető Horváth Luna Park ügyvezetője lapunknak elmondta: a szeles, esős időjárás miatt voltak gyengébb napjai az óriáskeréknek, de összességében nincs okuk panaszra, és ha meg tudnak egyezni az önkormányzattal, a következő advent alatt is felépítik Szombathelyen a mutatványt.

Józing Antal

Azt is Horváth Mihálynétől tudjuk, hogy a szétszerelés maximum 8-10 napig tart, de ha kedvező ad időjárás, akár már a hét végére be tudják fejezni a munkákat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely