Szexfotók jelentek meg Borkai Zsoltról, Győr polgármesteréről - Frissítve

Tovább támad az "Ez az ördög ügyvédje" blog, már videó is van.

Két napja írtunk arról: az "Ez az ördög ügyvédje" blog korábban fotókon mutatta be, hogy a Borkai Zsolt és ügyvédtársa egy hajón mulat lányok – a szerző állítása szerint prostituáltak – társaságában. A blog szerint egy horvát hajókiruccanásról volt szó, amit részletesen dokumentált. A mellékelt fotókon egy jachton is látható a két férfi lengén öltözött lányok társaságában, és azt írta, hogy ezeket a részleteket folyamatosan meg is osztja a nyilvánossággal.

„A személyemmel kapcsolatban megjelent hazugságokat az ellenzéki kampánycirkusz részének tekintem, amellyel a győri ellenzék alkalmatlanságáról akarják elterelni a figyelmet.” Így kommentálta Borkai Zsolt az „Ez az ördög ügyvédje” nevű blog állításait akkor. Ám ma az ismeretlen szerző közzétette a képeket, amelyeken Borkai szexuális aktust folytat egy szőke nővel, a rajta lévő öltözet és a felkarján lévő, vélhetően tetoválást rejtő kitakarás miatt ugyanaz, mint akivel a hajó fedélzetén korábban fotózták.

A komoly politikus
MTI/Szigetváry Zsolt

(Emlékezhetünk, nekünk is volt adriai bulis, drogos videónk, amiben állítólag egy akkori alpolgármesterünk, az ügyről ezt írtuk akkor: Az adriai bulikat itthon vitorlásversenynek nevezték, könnyen lehet, hogy volt is verseny ezekben az időpontokban és helyszíneken, de közben a társaság prostituáltak és drogok társaságában töltötte az idejét.

A győri polgármesterről ma publikált fotót nem áll módunkban közzé tenni, fiatalkorú és felnőtt honfitársaink lelki nyugalmának megőrzése miatt. A poszt írója annyit fűzött a képhez – amelybe egy másik, fekete hajú nő is belelóg, nem lehetetlen, hogy a képet is ő csinálta –, hogy gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább tizenötmillió forintos bulikra, valamint hozzátette, hogy holnap folytatja, és „még több akciót” ígért.

Minden nagyon szép
alfahír

Az „Ez az ördög ügyvédje” című blog szerzője nem árulja el a kilétét, a ma megjelentetett fotóhoz viszont azt írta, segíti tovább az elmélkedést, vajon Borkai miért nem tett ellene feljelentést egyik korábbi írása miatt. Mindez azért is érdekes, hiszen az újrázni kívánó fideszes polgármester a saját honlapján olimpikonként és családapaként reklámozza magát, és azt írja: semmire sem olyan büszke, mint a családjára.

Az Index a politikust arról kérdezte, hogy a fotó, amelyen félreérthetetlen helyzetben ábrázolja, hol, mikor és milyen körülmények között készült, illetve mikor, hol készült a blogon eddig megjelent többi fénykép. A kérdéseik között szerepelt az is, hogy a politikus miért nem áll ki a nyilvánosság elé, hogy tisztázza magát. Arra is szerettek volna választ kapni, hogy Borkai tett-e vagy tervez-e jogi lépéseket tenni az ügyben, és ha igen, milyeneket. Megkeresésükre azonban a cikk megjelenéséig semmilyen választ nem kaptak.

Ezek után Borkai minden nyilvános kampányrendezvényét lemondta, ma pedig egy videó is megjelent, amelyen vélhetően ő látható egy szexpartin. Most mégis üzent. A botrány kirobbanásakor Borkai csak egy egymondatos közleményt adott ki, amiben ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról írt.

Ezt követően a kampányrendezvényeit lemondta, de szombaton késő este posztolt egy családi fotót a hivatalos Facebook-oldalán: "Kitartunk jóban rosszban" képaláírással. Az oldal adminisztrátorai egy ideig igyekeztek törölni a kínos kommenteket, ám a net végül elsöpörte őket: gyorsabban jönnek a hozzászólások, mint ahogy törölni tudnák azokat.

A család ölelésében
24.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet