Börtönbe kerülhet a férfi, aki bordélyházat vezetett Vas megyében

A vendégek a bár pultjánál jelezték igényüket a szexuális szolgáltatásra.

A Kőszegi Járási Ügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki az egyik határmenti vas megyei városban bordélyházat üzemeltetett 2015. februárjától 2017. áprilisáig terjedő időben.

A vád szerint a férfi egy kft. ügyvezetőjeként üzemeltetett éttermet és bárt. A bárt night club-ként is használták, ahol az ott dolgozó, a vádlott által foglalkoztatott nők szervezett keretek között nyújtottak szexuális szolgáltatást. Ezt az erre a célra kialakított szobában tették,a bár feletti épületrészen.

A vendégek a bár pultjánál jelezték igényüket a szexuális szolgáltatásra, itt is fizettek érte. Fél óráért 80 eurot vagy 20.000 forintot, 1 óráért 100 eurot vagy 30.000 forintot számoltak fel.

A nőket is ebből a pénzből fizették, az árak felét kapták meg az alkalmazottak.

A Kőszegi Járási Ügyészség a vádlottal szemben bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat és szabadságvesztés kiszabására tett indítványt.

Címlapképünk illusztráció.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló