Ittasan, érvényes jogsi nélkül vezetett Sárváron, kétszer is elmenekült a rendőrök elől és karambolozott

Börtönbe megy, az ítélet jogerős.

A Sárvári Járásbíróság 9 hónap, végrehajtandó börtönre és 2 év közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt egy többszörösen visszaeső vádlottat. A férfi feltételes szabadlábra nem bocsátható, az ítélet jogerős.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

A vádlott – aki vezetői engedéllyel nem rendelkezett – 2021. január 1-jén 0 óra 5 perc körül –közepes fokban ittasan – érvényes vezetői engedély nélkül vezetett egy Suzuki Swift személygépkocsit Sárváron, a Batthyány utcában. A rendőrjárőr közúti ellenőrzés alá akarta vonni, azonban a vádlott a rendőri intézkedés alól kivonta magát és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, ezért az Árpád utcán keresztül a Tizenháromváros utcába hajtott, ahonnan letért egy közlekedésre alkalmatlan füves területre, majd az ún. Téglagyári tónál a töltésen lehajtva egy bokros területen a földben állt meg a járművel.

A vádlott a baleset következtében sérülést nem szenvedett el, azonban a gépkocsi jobb első ülésén utasként tartózkodó sértettnek koponya zúzódása lett, amely nyolc napon belül gyógyuló, könnyű testi sérülés.

A vádlott a gépkocsiból a balesetet követően rögtön kiugrott, és felszólította a sértettet, hogy fusson el, majd – anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy a sértett segítségre szorul-e, illetve segítséget nyújtott volna – elszaladt a helyszínről, azonban az intézkedő rendőrök őt később a baleset helyszínének közelében megtalálták és intézkedés alá vonták. Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek