Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Börtönbe mehet a Vas megyei zaklató

Négy nap alatt 33 telefon és 48 SMS.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárvári Járási Ügyészség zaklatás miatt emelt vádat azzal a rovott múltú férfival szemben, aki a vád szerint 2019 júliusában egy vas megyei ápolási intézmény telephelyének vezetőjét zaklatta úgy, hogy többször éjjel és hajnalban telefonon felhívta, illetve SMS-eket küldött neki a munkahelyi telefonjára.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A vádlott a sértett munkahelyi telefonszámát egy internetes álláshirdetésből ismerte meg és először a meghirdetett állás miatt érdeklődött, ezt követően azonban a sértett akarata ellenére, önkényesen beleavatkozott a magánéletébe és négy nap alatt 33 alkalommal hívta és 48 SMS-t küldött neki.

A vádlott háborgatása miatti félelmében a sértett ismerősét, illetve lányát kérte meg, hogy aludjanak nála. A sértett a vádlott által használt telefonszámot a feljelentést követően letiltotta. A Sárvári Járási Ügyészség a különös visszaeső férfival szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta. 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés