Börtönbüntetést kapott a 84-es úton részegen vezető férfi

Nem ez volt az első esete.

A Sárvári Járásbíróság előkészítő ülésen egy rendbeli járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette és egy rendbeli ittas járművezetés vétsége miatt halmazati büntetésül 1 év 6 hónap börtönre, 2 év közügyektől eltiltásra és végleges hatályú közúti járművezetéstől eltiltásra ítélt egy férfit – közölte a Szombathelyi Törvényszék.

Emellett a bíróság egy korábbi - végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett - 1 év 2 hónap fogház utólagos végrehajtását is elrendelte.

A vezetői engedéllyel nem rendelkező vádlott 2023. augusztus 6-án délután

más tulajdonát képező, forgalomból kivont Opel Astra típusú személygépkocsit vezetett és két utast szállított Káld térségében, a 84-es számú főútvonalon közepes fokban ittasan.

A Veszprémi Járásbíróság a férfit egy héttel korábban négy év időtartamra már eltiltotta a közúti járművezetéstől szintén ittas vezetés miatt.

Az ítélet ellen a vádlott a szabadságvesztés büntetés enyhítése érdekében fellebbezést jelentett be.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek