Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bővül Szombathely új lakóparkja, a Mira Garden – Itt az utolsó lehetőség! Ne maradjon le, döntsön még az ünnepek előtt!

A nagy érdeklődésre és igényre való tekintettel elindult a Mira Garden Lakópark II-es üteme . Használja ki még most az 5 százalékos lakásáfát és akár egy millió forint kedvezményt is kaphat!

Néhány kivételtől eltekintve 2019. december 31-én a mostani kedvezményes, öt százalékos lakásáfa visszaáll a huszonhét százalékos szintre. Ez főként az új építésű lakásokat érinti, amiknek ezáltal megemelkedik az ára, de emellett nőnek az építőipari kivitelezési költségek és az albérletárak is. A még be nem fizetett összeg után az eddigi 5 helyett, 27 százalékos áfát kell majd fizetni, ez pedig természetesen a végső áron is látszani fog majd.

Ezért tökéletes választás most a Mira Garden II. Lakópark, ami minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden korosztály számára. Autóval ugyanis 5 percre, gyalog pedig mindössze 10 percre a belvárostól, a déli városrészen, a Jászai Mari utcában épül majd meg a két épülettömbből álló lakópark, a Mira Garden I. Lakópark folytatásaként.

Novadom Kft.

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik majd a jövőben. A városrész, illetve a telek szomszédságának rehabilitálása pedig már el is kezdődött.

Az „A” épületben és „B” épületben is 35 db lakás kapott helyet. A lakópark építése 2019 október elején elkezdődött és az új tulajdonosok 2020 decemberében már birtokba is vehetik lakásaikat.

Helyszínen kihelyezett irodánkban várjuk kedves ügyfeleinket, mivel az építés alatt álló Mira Garden I-es ütemének lakásai referenciaként megtekinthetőek, hiszen a lakástípusok megegyeznek a II-es ütem lakásaival, így lehetőségük van arra, hogy a kiválasztott lakás alaprajzát élőben is megtekintsék.

Novadom Kft.

Leendő ügyfeleink egészen a nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt. A lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik. Az épületekben kellő számú zárható tárolóhely is kialakításra kerül külön bejárattal.

Remek elrendezésű, kis alapterületű lakásaink befektetésnek és első lakáshoz jutó fiataloknak is kiváló választások. A remek tervezői munkának köszönhetően 54-56 négyzetméteres alapterületű lakásaink nappalival és 2 szobával, a 64 négyzetméteres lakásaink nappalival és 3 szobával, valamint két illemhelyiséggel rendelkeznek.

A 70 négyzetméter feletti nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre. Ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is tervezésre került, hiszen így ideális egy öt tagú család számára is. Továbbá ezen lakástípusok a földszinten is megtalálhatók kizárólagos használatú kertel, így majdhogy nem a családi házas életérzetet tükrözik.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy ezeket a lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására is, mivel minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl sem.

Novadom Kft.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására, a zárt udvarban 105 db parkoló és 8 db garázs is helyet kapott. Az itt található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik, illetve a kényelmes bejutást távirányítású sorompó biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére, akiknek több autó is a tulajdonában van.

„Savaria Csillaga” mottónkkal a Mira Garden lakópark projekt különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.

A lakópark beruházója a Novadom Group Kft., melynek leányvállalatai közé tartozik a a Belvárosi Lakópark Kft., a Novadom-Lak Ép Kft. és a NovadomWohn-Bau Kft. Ezek a cégek a Szombathelyi Minerva lakóparkban található Color-ház fantázianéven ismert 26 lakásos projekt beruházója, illetve a Minerva Lakóparkban 2019 júniusában átadott 49 lakásos Átrium-Házé, valamint a Novadom Home Kft. jelenleg is építés alatt álló 57 lakásos Mira Garden lakópark beruházói.

Novadom Kft.

A projekt tervezése a 20 éves tapasztalattal és kiemelkedő referenciákkal rendelkező Budapesti Képtér Építész Iroda Kft. által valósult meg. A társasház magas műszaki minőségben történő generálkivitelezéséről szintén évtizedes tapasztalatokkal rendelkező helyi székhelyű Vasi Opus Kft. gondoskodik.

A Mira Garden lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva.

A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is, ezért ne várakozzon, foglalja le időben minőségi és modern lakóparkban épülő leendő lakását!

Novadom Kft.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra