Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Britney Spears újabb színpadi ruhabalesete

A 36 éves anyuka mellényúlt a ruhásszekrényben, és kivillant az, aminek nem kellett volna.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Még mielőtt olvasóink megkérdeznék: Igen, köszöni szépen, megvan, jól van, a kétezres évek elejének szupersztárja még javában énekel és koncertezik, mi több, rajongóinak egy részét meg is tartotta: ma is több mint 100 millió követője a közösségi médiában.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Most mégsem az énektechnikája, hanem egy rosszul megválasztott színpadi öltözék miatt került a bulvármédia címlapjára . A hétvégi marylandi koncerten ugyanis odébbcsúszott a baloldali melltartója, amelynek köszönhető két kínosan hosszú percig közszelén volt az énekesnő mellbimbója.

Britney Spers ruhabalesete
YouTube

Az esetet ráadásul kamerák is rögzítették, igaz, a felvételeket időközben eltávolították a YouTube-ról.

Hogy mennyire illik a 36 éves anyukához és testalkatához a fotón látható merész viselet, az egyéni ízlés kérdése, de hogy jobban kellene ügyelnie annak tartására és takarásra, az kétségtelen.

Annál is inkább, mert Britney Spears nagyon hasonló színpadi „balesetet szenvedett” két évvel ezelőtt, amikor is lazán lepattant róla a hasonlóan merész melltartó. Az énekesnő akkor figyelemre méltó lélekjelenléttel mentette meg a helyzetet: kezével tartottaz az ominózus ruhadarabot, amíg meg nem igazgatták a táncosok, miközben egy másodpercre sem hagyta abba az éneklést.

Britney Spears megmenti a helyzetet

Azt is hozzá kell tenni, jó egy évtizeddel ezelőtt az énekesnő nem volt ennyire szégyenlős, a lesifotósok örömére rendszeresen villantotta intim testtájait, de mi most illedelmesen nem teszünk ide ilyen képet vagy linket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés