Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Brüsszel fizette ki a déli kerítésnél dolgozó rendőrök túlóráit

A Brüsszeltől kapott 6,6 milliárd forint többségét a rendőrség használta fel, a honvédségnek egymilliárd jutott. 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Népszava megtudta, mire költötte a kormány az Európa Uniótól határvédelemre kapott 20 millió eurót. Eddig sem a kormány, sem a rendőrség, sem a honvédség nem számolt be az összeg felhasználásáról, az ellenzéki képviselők hiába kérdezték a minisztereket, kitérő válaszokat kaptak érdeklődéseikre. Végül az Országos Rendőr-főkapitányság válaszolt érdemben a lapnak. E szerint 2019. január 1. és 2020. június 30. között 5,6 milliárd forintot költöttek a déli határzónába telepített rendőrök 2 423 685 óra normál és túl-szolgálatára. A Brüsszeltől kapott 6,6 milliárd forint többségét tehát a rendőrség használta fel, a honvédségnek egymilliárd jutott. 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés