Bruttó 550 ezret is lehet keresni két üzletláncnál

A munkába járást és a szállást is fizetik, ha szükséges.

Körülbelül 100 dolgozót keres az Aldi, és 200-at a Lidl a nyári szezonra a Balaton és a Velencei-tó környékére, derült ki a két áruházlánc hétfői közleményéből. Mindkét diszkontáruház bruttó félmillió forint feletti fizetést ajánl a június 1. és augusztus 31. közötti időszakban. Az Aldi és a Lidl is hosszabb ideig tart majd nyitva - írta a Telex.

Az Aldi határozott idejű munkaviszonyt ajánl teljes, illetve heti 30, vagy 35 órás részmunkaidőben, a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja. A fizetés:

 • heti 30 óráért havi bruttó 413 325 forint,
 • heti 35 órában havi bruttó 482 213 forint,
 • 40 óráért havi bruttó 551 100 forint.
 • A Lidl közel 200 pozícióra keres dolgozókat a Balaton és a Velencei-tó partján lévő üzleteibe, szintén teljes és részmunkaidős lehetőséggel.

  A heti 40 órás munkaviszonyért bruttó 588.000 Ft fizetés+szállás, mellette pedig a határozott idejű munkaviszonyhoz is jár egészségprogram. A Lidl közleményében azt írta, hogy a cég 100%-ban állja a közösségi közlekedéssel történő munkábajárást, az autózók költségét pedig 40 Ft/km-rel támogatja.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hírek