Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nézőpont Intézet: a budapestiek ellenzik a főpolgármester-váltást

A budapestiek ellenzik a főpolgármester-váltást, 51 százalékuk elégedett Tarlós István főpolgármester munkájával - derül ki a Nézőpont Intézet múlt héten készült reprezentatív közvélemény-kutatásából.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az MTI-hez hétfőn eljuttatott felmérés szerint Tarlós Istvánra a budapestiek 46, Karácsony Gergelyre 38 százalékuk szavazna most vasárnap.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A Nézőpont Intézet azt írta: a fővárosiak csupán 40 százaléka elégedetlen Tarlós István főpolgármester munkájával. Hozzátették: egy ellenzéki jelöltnek a hivatalban lévő főpolgármesterrel elégedett szavazókat szinte lehetetlen megnyernie a választás előtti 3 hónapban, különösen, ha többen is jelentkeznek a feladatra.

Emlékeztettek: a baloldal előválasztását ugyan Karácsony Gergely nyerte meg, de Puzsér Róbert (független) vagy Sermer Ádám (Liberálisok) személyében lesznek versenytársai az ellenzéki, elégedetlen szavazókért.

A Nézőpont Intézet szerint a baloldali főpolgármester-előválasztás ugyan megerősítette a zuglói polgármester hatalmi helyzetét az ellenzéki oldalon, de jottányit sem javított az esélyein.

A Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása 500 budapesti lakos megkérdezésével készült július 2. és 5. között.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés