Bulgária 70 orosz diplomatát utasított ki

A szófiai orosz nagykövetség az Ukrajnában harcoló orosz fegyveres erőknek akart adományokat gyűjteni.

A szófiai orosz nagykövetség vitatott felhívást indított adományokért, hogy támogatni tudják az Ukrajnában harcoló orosz fegyveres erőket – írta a Balkan Insight. Válaszul Kiril Petkov bolgár miniszterelnök bejelentette, hogy kiutasítottak Bulgáriából 70 orosz diplomatát, akik az ország érdekei ellen dolgoztak. A kiutasítást megerősítette az Interfax orosz hírügynökség is. A kiutasítottak július 3-ig kaptak időt az ország elhagyására, a bolgár külügyminisztérium pedig bekérette Eleonora Mitrofanova szófiai orosz nagykövetet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek