Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bűnmegelőzési strandpartival készül a rendőrség a nyárra

A turisztikai szezon ideje alatt Szombathely frekventált helyein kerékpáros járőrökkel is találkozhatnak az itt élők és a városba látogatók.

Némethné dr. Zsigó Zita r. alezredes asszony, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tájékoztatójában kiemelte, hogy a nyári időszakban a fürdőhelyeken több alkalommal is jelen lesznek a „Bűnmegelőzési strandparti” elnevezésű program keretében. Felhívta a figyelmet arra, hogy strandolás közben sem szabad megfeledkezni az alapvető vagyonvédelmi szabályokról! Hangsúlyozta, hogy a táskára terített törölköző nem védi meg az értékeket! Nem célszerű a strandra nagyobb mennyiségű készpénzt vinni, az értékes használati tárgyakat tanácsos otthon hagyni. Felhívta a figyelmet továbbá arra is, hogy a gyermekek biztonsága a nyári szünidő alatt is kiemelkedő fontosságú! A gyermekek védelmét legmegfelelőbben a szülői felügyelet szolgálhatja. Fontos, hogy a szülők, nagyszülők mindig tudjanak arról, hogy a fiatalok hová mennek, hol tartózkodnak, kivel találkoznak!

Nyárindító sajtótájékoztató Vas megyében
police.hu

László Péter r. alezredes úr, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője kiemelte, hogy a nyári időszakban megnő a főutak, valamint a fürdőhelyekhez vezető utak forgalma. Hangsúlyozta: fontos, hogy a balesetek megelőzése érdekében meleg időben mindenki a szabályokat betartva, fokozott óvatossággal és türelemmel közlekedjen! A gépkocsivezetők figyeljenek a motorkerékpárosokra, a kerékpárosokra, valamint a gyalogosan közlekedőkre! Felhívta a figyelmet arra, hogy a járművezetők a nagy melegben az időjáráshoz alkalmazkodva, kipihenten induljanak el otthonról!

Nyárindító sajtótájékoztató Vas megyében
police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának és a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai a sajtótájékoztató napján a „Házhoz megyünk!” megelőzési program keretében egy információs ponttal is várták az érdeklődőket. Aki pedig a helyszínre kerékpárral érkezett, ingyenesen rögzíttethette biciklijét a „BikeSafe” programba. A rendőrök a nap folyamán összesen tizenhárom kétkerekűt regisztráltak.

Nyárindító sajtótájékoztató Vas megyében
police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, valamint a Szombathelyi Közterület-felügyelet a korábbi évekhez hasonlóan, az idei turisztikai szezonban is együttes jelenlét biztosításával járul hozzá a szünidő zavartalanságához.

Nyárindító sajtótájékoztató Vas megyében
police.hu

A turisztikai szezon ideje alatt Szombathely frekventált helyein kerékpáros járőrökkel is találkozhatnak az itt élők és a városba látogatók.

Nyárindító sajtótájékoztató Vas megyében
police.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra