Bűnös utazással fedeztük fel a zenei bolygók körvonalait a Bloomsday második napján

A nagyszínpad előtti tombolást végül az zsinagóga-udvarban vezettük le az afteron.
Bloomsday szombat
Bloomsday szombat
Mészáros D. Zsolt

Elérkezett az utolsó koncertes nap a Bloomsday-en, hiszen vasárnap már csak a levezető programok vannak hátra. A Túlzás helyett végül a Negyed4 indította az estét, amolyan 30Y vibe ez, de mégis üdébb,és pörgősebb is. Saját dalaikkal méltán vannak jelen a zenei színtéren. Mivel a hangulat már itt garantált volt, kíváncsian vártuk a folytatást.

Bloomsday szombat
Bloomsday szombat
Mészáros D. Zsolt

A fényfestéssel együtt érkezett Hundred Sins, aki sokkal inkább producer és performer, mint énekes, aki a maszkja mögé bújva kalandozik a zenében. Nála minden egyes dalban érződik, a slágercsinálás a vérében van, és önállóan ugyanúgy megállja a helyét, mint egy kollabban. Nem volt ez másképp Szombathelyen sem, sokan gyűltek össze a színpad előtt, hogy élőben is meghallgathassák, ha már az arca most is rejtve maradt.

Bloomsday szombat
Bloomsday szombat
Mészáros D. Zsolt

Az est végül egy techno bulival ért véget, amit az Arc of Yesod prezentált. Az új bolygó felfedezésének vágya átütött a dalokon, a dallamok sokszor az űrrepülők hajtóműveit idézték, és hosszú perceken át gondolhattuk, hogy most az űrben vagyunk, és bármelyik pillanatban elérhetjük a vágyott idilli bolygónkat. (A képekre kattintva galéria nyílik.)

Bloomsday szombat
Bloomsday szombat
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra