Befolyásos vállalkozó okozhatta a szombathelyi balesetet, amiben két diáklány sérült meg súlyosan

Szakértőket is bevontak a komoly indulatokat kiváltó gázolás kivizsgálásába.

A büntetőeljárás még folyamatban van - kaptuk a rutinszerű választ a rendőrségtől, amikor a januárban, a szombathelyi Jókai Mór utcában történt baleset Állítólag elhallgatta a sajtó, hogy elütött egy autó két diáklányt Szombathelyen January 19. 19:50 vizsgálatának Miért nem számolt be a rendőrség a nagy internetes vihart kiváltó szombathelyi gyalogosbalesetről? January 22. 14:03 állásáról érdeklődtünk. Annyi változás történt, hogy azt is közölték, szakértőket vontak be a vizsgálatba.

Megkérdeztük jogászunkat, általában mennyi ideig tart egy közlekedési baleset utáni vizsgálat. Azt mondta, több hónapig is eltarthatt, sőt, ha szakértőket is bevonnak, az újabb hónapokat jelent. Hozzátette, teljesen megszokott, ha jó pár hónap után zárnak csak le egy ilyen vizsgálatot.

Ami azért is fontos, mert a vizsgálat lezárásig a rendőrség nem nyilatkozhat sem a baleset körülményeiről, sem a vizsgálat eredményéről.

Információink szerint a balesetet egy közismert vállalkozó okozta, aki jó kapcsolatokat ápol a politikai szereplőkkel.

Itt történt a baleset
Mészáros D. Zsolt

Január közepén Szombathelyen, a Jókai Mór utcában, a PTE, avagy az egészségügyi főiskola szombathelyi épületénél lévő gyalogátkelőhelyen sodort el Állítólag elhallgatta a sajtó, hogy elütött egy autó két diáklányt Szombathelyen January 19. 19:50 egy gyorsan érkező autó két fiatal lányt, akik az utca túloldalára akartak átkelni. Mindkét gyalogos megsérült, kórházba kellett szállítani őket.

A baleset komoly indulatokat korbácsolt fel Állítólag elhallgatta a sajtó, hogy elütött egy autó két diáklányt Szombathelyen January 19. 19:50 , főleg azért, mert a rendőrség nem adott róla hírt a megszokott módon, és így a sajtó sem tudott beszámolni az esetről. Összeesküvés-elméletek bukkantak fel a közösségi médiában, a sajtót azzal vádolták, hogy szándékosan hallgatták el az esetet, mert lefizették őket.

A rendőrség végül bő egynapos késéssel adott hírt a balesetről, a késést azzal indokolták Miért nem számolt be a rendőrség a nagy internetes vihart kiváltó szombathelyi gyalogosbalesetről? January 22. 14:03 , hogy az eset nem akadályozta a forgalmat, nem kellett elterelni a járműveket és forgalmi dugók sem alakultak ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló