Csúzlival lőtték a buszokat Szombathelyen

Balhéból csúzlizták, dobálták be a parkoló buszok ablakait a fiatalok. Még az iskolában is eldicsekedtek vele. Most bűncselekménnyel gyanúsítják őket.

Szeptember 14-én érkezett az első bejelentés a szombathelyi ügyeletre, hogy ismeretlenek a helyi Volán társaság telephelyén több buszt is megrongáltak. A bontásra váró, illetve jó néhány forgalomban lévő jármű ablakait betörték, ezzel kb. 1 millió forint kárt okoztak.

A kövek nyomai a szélvédőn

A múlt héten még egyszer

akcióba

léptek, ekkor szintén több használatban lévő, parkoló buszt megrongáltak, végül szeptember 18-án, pénteken sikerült elfogni a rongálókat. A volánosok már várták a tetteseket, amikor pedig a közeli szeméttelep kerítésénél kövekkel, csúzlival megjelentek, majd dobálni és lőni kezdtek, már érkeztek is a szombathelyi járőrök.

Üvegszilánkok a sofőrkabinban

Három fiatalkorú és egy gyerekkorú fiút fogtak el, majd kihallgatásra beszállították őket a kapitányságra. A három szombathelyi és egy nemesbődi fiú alkotta társaság nem tudott magyarázatot adni tettükre, csupán a balhé kedvéért csinálták. Ezt igazolhatja az is, hogy egyikük a múlt héten iskolájában el is dicsekedett osztálytársainak tettével. Az ügy vizsgálatát a Szombathelyi Rendőrkapitányság bűnügyi készenléti alosztálya folytatja rongálás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló