Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A buszsávokra koncentráltak - elszállíttatták a szabálytalan járműveket

Két nap alatt 88 szabálytalanságot észleltek a rendőrök Budapesten.
A buszközlekedés zavartalanságára koncentráltak a fővárosi rendőrök
112press.hu
A buszsávot szabálytalanul használó járművezetők akadályozzák menetrend szerint közlekedő autóbuszok és trolibuszok haladását, ezzel sokszor indokolatlan sávváltásra kényszerítve a buszvezetőket. ( Megjegyzés a videó hangjával kapcsolatban: a hiba nem az ön készülékében van... ) A közlekedési rendőrök a Fővárosi Rendészeti Igazgatóság munkatársaival közösen végrehajtott akcióban két nap alatt 88 szabálytalanságot észleltek; a rendőrök 81 esetben helyszíni bírságot, 7 esetben szabálysértési feljelentést tettek a gépjárművezetők ellen.
A buszközlekedés zavartalanságára koncentráltak a fővárosi rendőrök
112press.hu
A járőröknek kétszer a szabálytalanul leparkolt gépkocsik elszállítására is intézkedniük kellett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az ellenőrzéseket a főváros főbb közútjain folyamatosan végzi, a szabálytalanul közlekedőkkel szemben intézkednek.
A buszközlekedés zavartalanságára koncentráltak a fővárosi rendőrök
112press.hu
Érdekességképpen felelevenítjük a gumifantomnak elnevezett magyar buszsofőr esetét, aki több száz tilosban parkoló autó kerekét szúrhatta ki Németországban . A mánia annyira elhatalmasodott rajta, hogy a saját autója kerekét is kiszúrta, amikor tilosban parkolt.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra