Frissítve! Egy buszsofőr támadt rá egy fiatal utasra Szombathelyen - vagy mégsem egészen

Állítólag szitkozódott, majd ököllel ütötte a fiú arcát. Egyesek szerint azonban nem egészen így történt az eset.

Egy húsz éves fiú és édesanyja jött be szerkesztőségünkbe a hét elején. Az elkeseredett anya és fia, Martin a rendőrségi feljelentés után egyenesen hozzánk jött, hogy megossza velünk a Martinnal történteket.

Múlt héten pénteken (február 1-én) a fiú a helyi járatos buszról próbálta elérni a Meggyeskovácsiba induló csatlakozást az Ady téren. Épphogy sikerült neki, majd felmutatta bérletét, és helyet foglalt.

Ezt követően a buszsofőr kiszállt a kormány mögül, és odajött az utastérben hozzám, és azt mondta nekem: A Jó kurva anyád, mutasd a bérleted!

- mesélte még mindig kicsit feldúltan a fiú.

Illusztráció
Pintér Patrícia

Martin elővette táskájából újra a bérletét, és átadta a sofőrnek, aki elkezdte őt sáljánál fogva ráncigálni, majd azzal együtt felemelte a fiút az ülésről. Végül pedig öklével behúzott egyet a fiú arcába.

Az esetnek több szemtanúja is volt.

A meggyeskovácsi fiú otthon elkezdett szédülni, és fájlalta a fejét. Édesanyja elvitte a szombathelyi kórház ügyeletére, ahol látleletet készítettek.

Felvettük a kapcsolatot a Vas megyei Rendőr-főkapitánysággal, akik az alábbi választ adták:

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatom, hogy a Szombathelyi Rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után ketten is jelentkezett szerkesztőségünkben, hogy nem egészen így történt az eset. Egyik olvasónk jelentése szerint a

kedves fiatalember többszöri felszólításra sem mutatta fel a bérletét, majd le is faszszopózta! Szó szerint... bocsánat. A buszsofőrt!

Megrángatás volt, mivel a gyerek elég durván szidta a buszsofőrt

Egy olvasónk ellenben így írta le az esetet:

Úgy kezdődött, hogy felszállt a gyerek és nem mutatta a bérletet. Továbbment és leült. Közben a sofőr kérte tőle többször is. Odament hozzá és újra kérte. A gyerek meg mondta, hogy miért is adja oda?! Ezután a sofőr már fel volt háborodva, közölte vele, azért, mert az a dolga, hogy megmutassa. Ekkor ragadta meg a sofőr, hogy mutassa már végre meg! Végül megmutatta.

Majd így folytatta az olvasónk a történetet:

Aztán kis idő múlva, még nem indultunk el, a gyerek felpattant, és előrerohant a sofőrhöz. Ebből sokat nem hallottam, csak azt láttam, hogy felállt a buszsofőr, és mondta neki, hogy ne tegezzél le, nem vagy a haverom. Ekkor kezdte el szidni a sofőrt a gyerek. Egyet rálökött, de szinte semmi nem volt. Majd visszaült a gyerek a helyére, és a sofőr odament hozzá, azzal, hogy szálljál le! De a gyerek nem szállt le, és ennyi volt! Elindultunk. Útközben nem történt már semmi.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló