Pont a 100. Nyugat.hu támogató lendített minket át a kétmillió forinton - Ki segít elérni a hárommilliót?

Még három napig várjuk a segítséget, amely az anyagiakon kívül érzelmileg és erkölcsileg is sokat jelent a szerkesztőségünknek.

Ha babonások lennénk, égi jelnek tekintenénk, hogy pont a századik támogatónk segített átlépni a kétmillió forintot.

De mivel nem vagyunk babonások, így nem égi beavatkozásnak, hanem a segíteni akarásának tudjuk be azt, hogy a mai napig 107 olvasóink közel 2,4 millió forinttal támogatta lapunk működését.

Nyugat.hu

Nagyon köszönjünk a segítséget, amely az anyagiakon kívül érzelmileg és erkölcsileg is sokat jelent a szerkesztőségünknek.

De még nincs vége a kampánynak!

Még három napig, december 10. (vasárnap) éjfélig várjuk az adományokat. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy sikerül összegyűjtenünk a megcélzott hárommillió forintot, a kérdés csak, hogy ki lesz az, aki átszakítja a célszalagot.

Légy része te is az igazságnak!

2023 őszén egy kérdőív segítségével megkérdeztük, hogy mit gondoltok a Nyugat.hu-ról és milyen tartalmakat szeretnétek látni nálunk.

Itt tudsz támogatni minket:
Ha támogatod a Nyugat.hu-t, te is része leszel az igazságnak!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu