CIB-bankosok figyelem: több órára leállnak bank rendszerei: nem lesz mobilbank és netbank sem

A mobilalkalmazást pedig mindenkinek frissíteni kell majd.

Többórás leállás jön ma este a CIB Banknál, mivel nagyszabású szoftverfrissítést hajtanak végre. Ezalatt, mint közölték az ügyfelekkel, a pénzintézet online felületei nem lesznek elérhetőek. A mobilalkalmazást pedig mindenkinek frissíteni kell majd.

Nagyszabású szoftverfrissítésre készül a CIB Bank: az ügyfelek már meg is kapták az erről szóló értesítést, csütörtök délelőtt például a mobilapp dobta fel a pénzintézet üzenetét.

Mint írják, új funkciókkal, hibajavításokkal készülnek, ezért pedig május 12-én 22 órától egészen hajnali 4-ig nem lesznek elérhetőek a CIB online csatornái. Ezt követően pedig az alkalmazás frissítésére is szükség lesz a zavartalan működés érdekében – írja a penzcentrum.hu .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek