Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Két személyautó ütközött az M86-os felüljáróján, Répcelaknál

A Répcelak felől Nick irányába haladó Suzuki személyautó elé bekanyarodott a szemből érkező Citroen. Az ütközéstől mindkét jármű megpördült.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Répcelak közelében, az M86-os autóút felüljáróján.

b_09a
TM/Nyugat.hu

Egy Nick felől érkező Citroen vezetője balra akart kanyarodni, Szombathely irányába, de a jármű ütközött a szemből érkező Suzukival. Az ütközéstől a Citroen bepördült az autóút kihajtójába.

b_08a
TM/Nyugat.hu

A Suzuki is megpördült és az eredeti menetirányával szemben állt meg. A felek nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, ezért rendőrt hívtak.

b_04a
TM/Nyugat.hu

A Citroen vezetője kérdésünkre részletesen elmondta, hogyan történt a baleset és azt is, hogy miért ragaszkodott a helyszíni szemléhez. Később azonban közölte, hogy nem járul hozzá  ennek a leírásához. A Suzuki vezetője pedig nem kívánt válaszolni a kérdéseinkre.

b_03a
TM/Nyugat.hu

Az érintett útszakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás van érvényben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A műszaki mentésben répcelaki tűzoltók segédkeztek és a forgalmat is irányították.

b_14aa
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra