Credo busz elé hajtott egy Ford Szombathelyen

Az Ikervárra tartó helyközi járat elé az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott egy személyautó. Senki sem sérült meg a balesetben.

A szombathelyi Széll Kálmán utcában tartott a vasútállomás felé a Szombathely és Ikervár között közlekedő helyközi Credo autóbusz kedden délután. A Wesselényi Miklós utcánál a menetirány szerinti jobb oldalról egy Ford hajtott a busz elé. A személyautót vezető asszony figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát.

A személyautó vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe
TM/Nyugat.hu

A buszsofőr már nem tudta elkerülni az ütközést. Sem az autóbuszon, sem a személyautóban nem történt személyi sérülés.

A személyautó vezetője az Állj! Elsőbbségadás kötelező tábla ellenére hajtott be a kereszteződésbe
TM/Nyugat.hu

A Ford vezetője elismerte a felelősségét a balesetért és a felek nem kértek rendőri intézkedést.

Az Ikervárra tartó autóbuszon senki sem sérült meg
TM/Nyugat.hu

A kereszteződésnél kisebb torlódás alakult ki.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló