Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csajos dumával ragasztották le Hende Csaba plakátjait

Bréking, gerillaakció Szombathely utcáin! Igaz, ennél azért többet vártunk volna az ellenzéktől.

Hende Csaba, minden idők legszebb helikopterpilótájának nehézkesen mosolygós, emberek gyűrűjében állós választási plakátjaival már többen találkozhattak Szombathely utcáin. De talán nem ebben a formában, hiszen ez már egy újabb változat: ismeretlen kezek nyalták fel ezt a fehér csíkot a Fidesz Nagy Helyi Emberének több helyen felbukkanó kampányhirdetéseire. Az a szöveg áll rajta, hogy:

CSAK A CSAJOK!

Ez alighanem valami bitang kemény ellenzéki tromf akart lenni. Csak éppen előbb derül ki belőle az, hogy az egymást támadni kívánó politikusok gyakran túlszofisztikálják a saját üzeneteiket, mint az, hogy mit is akar jelenteni valójában ez a három bűvös szó. Pedig a három bűvös szónak története van!

Leragasztott Hende-plakát Derkovitson
BZ

Mert aki követte a közelmúlt aktuálpolitikai eseményeit, ahhoz eljuthatott a hír, miszerint Hende elvált feleségétől , valamint hogy éppen magánéleti viharai miatt dönthetett úgy a Fidesz (Orbán Viktor?), hogy a következő ciklusban már nem számítanának rá a honvédelmi tárca élén. Csakhogy olyanok is vannak bőségesen, akik nem követik az aktuálpolitikai eseményeket, azoknak meg semmit nem mond ez a csajozós utalás. Sőt, akár egyenesen a tesztoszteronszagú vezérkan-karaktert erősíthetik vele, az ilyesmi meg sajnos azért sokaknak imponál, akik erős vezetőket akarnak látni az ország élén.

Meglátjuk persze, hogyan jön be az ellenzék (MSZP?) kísérlete, de ennél azért jobban össze kéne rántaniuk magukat, ha nyerési esélyekkel akarnak gyarapodni áprilisban. (Bár ismerve a szombathelyi kemény szoci kampányoló magot, még az is megeshet, hogy lesz a dolognak folytatása.) Addig meg nézegessük ezeket a bámulatos képeket a képgalériában:

Leragasztott Hende-plakát a cipőgyárnál
BZ

Hende már videókon is villantja a csajozós mosolyt

Ránéztünk közben a politikus Facebook-oldalára, ahol már szintén zúg a kampány. Itt van például Hende Csaba, amint a lakótelep sűrűjében begyűjti első aláírását, és közben matekfeladványokkal kápráztatja el a Fidesz-szavazót:


Ez meg nemrég került ki, valószínűleg ilyet minden fideszes jelölttel leforgatnak, a keretes szerkezetet Orbán Viktor képezi:

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Hende Csaba elvált a feleségétől

Információink szerint a közelmúltban az egyik fővárosi kerületi bíróság mondta ki a válást.

Hende Csaba kiesett a pikszisből?

Az Index szerint az új Orbán-kormányban Hende nem lesz miniszter. Helyére egy ismeretlen borsodi fideszes érkezik.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra