„Csak” két balesetnél kellett rendőr az elmúlt 24 órában Vas megyében

Óvatosan az utakon!

A 2022. szeptember 30-án 5 óra és 2022. október 1-jén 5 óra közötti időben nem érkezett bejelentés közúti közlekedési balesetről a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra – közölte a police.hu.

Ennek ellenére kettő anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök, akik külön felhívják a figyelmet az őszi időjárásra:

„A romló látási viszonyok komoly veszélyforrásnak számítanak, ezért különösen fontos a láthatóság és a járművek kivilágítása. Ne feledjék, az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek