Csak parancsra fűthetnek be a rendőrök, ha fáznak, mozogjanak

A rendőröket egy levélben tájékoztatták arról, hogy tilos lesz bekapcsolniuk a fűtést az épületben.

A Zsaruellátó szervezet a Facebook-oldalán megosztott egy levelet, amelyben a rendőröknek adnak utasításokat a hidegre vonatkozóan.

Az üzenetben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy „a Kapitányságvezető Úr által elmondottak alapján a fűtés beindítására csak és kizárólag az MRFK-ról (Megyei Rendőr-főkapitányság) érkező utasítás, engedély alapján kerülhet sor, önállóan nem lehet a fűtést elindítani az épületekben”.

De a rendőrség a megoldást is megtalálta a hideg elleni védekezés problémájára, amit meg is osztott a rendőrökkel.

„Az irodákba egyénileg behozott hősugárzók bekapcsolása és működtetése szintén nem engedélyezett. A hideg elleni védekezés a megfelelő öltözködési mód megválasztásával és a rendszeres munkaközi szünetekben végzett mozgással biztosítandó” – olvasható a levélben.

"Pihenőidőben majd egymás hátát csapkodjuk, meg majd összebújunk, mint a malacok. Mindenesetre a büfében a forró tea kelendő lesz" – írta a Zsaruellátó bejegyzésében a levélhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet