Csak Semjén Zsolt lesz Orbán helyettese

Az előző ciklusban három is volt.

Orbán Viktor miniszterelnök Semjén Zsoltot, a KDNP elnökét jelölte ki miniszterelnök-helyettesnek – derült ki a szombati Magyar Közlönyben megjelent miniszterelnöki határozatból, amit a 24.hu szemlézett. Semjén 2010 óta Orbán helyettese a kormányban, szóval a döntés nem meglepő, annyi a változás, hogy míg az előző ciklusban két másik miniszterelnök-helyettes is volt, Varga Mihály pénzügyminiszter és Pintér Sándor belügyminiszter személyében, ezentúl egyedül Semjén Zsolt viseli ezt a címet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek