Családi mellbedobások - Annyira nyár van, hogy Rubint Réka és Rella is bikinire vetkőzött

Mondjuk alkalmat mindig találnak rá.

Lapunk is beszámolt A nap talán legfontosabb híre: ma volt Rubint Rella esküvője May 28. 17:44 Rubint Rella esküvőjéről. A férj Novothny Soma focista, aki jelenleg Cipruson rúgja a bőrt.

Hogy most éppen hogyan áll a ciprusi bajnokság, azt nem tudjuk, de gyanítjuk szünetel. Annál is inkább, mert most kiderült, az ifjú pár a mézesheteket Tanzániában töltötte.

Láthatóan arrafelé is jó idő van, merthogy Rubint Rella egy meglehetősen keveset takaró bikiniben fotóztatta magát a tengerparton, és ha már megvolt a fotó, azt fel is töltötte az Instagramra.

Bikinis fotó terén láthatóan nagynénje sem akart elmaradni. Rubint Réka egy drágának tűnő Mercedes előtt pózol, úgy, hogy jól kivehető legyen az alakja.

Halkan jegyezzük meg, hogy Rubint Réka pont egy hét múlva ünnepli 44. születésnapját.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű