Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Csaptelepeket, akkumulátorokat és szarvas trófeát is lopott egy pár Sárvár környéként

A vádlottak egy kúriát, egy óvodát, egy kocsmát és egy kavicsbányát is kifosztottak.

Vádat emelt a Sárvári Járási Ügyészség egy férfi és egy nő ellen, akik egy év alatt öt alkalommal követtek el betöréses lopást több Sárvár közeli településen.

A vádirat szerint a vádlottak betörtek egy kúria épületébe, ahonnan 35 réz csaptelepet és 3 szarvas trófeát loptak el 79.800 forint értékben.

A vádlottak egy használaton kívüli óvodába és egy kocsmába is bementek, mindkét helyen összetörték a mosdókagylókat és az óvodából 9, a kocsmából pedig 4 réz csaptelepet vittek el 14.400 illetve 6.400 forint értékben. A vádlottak értékesítették a megszerzett csaptelepeket fémhulladék gyűjtő udvarokban.

Egyik alkalommal a vádlottak egy kavicsbányához mentek, ahol elvágták a vezetékeket az egyik munkagépben, amiből kifeszítették a fűtő berendezést, továbbá kivettek belőle két akkumulátort is. A bánya biztonsági őre megzavarta a vádlottakat, akik a lopott holmit hátrahagyva menekültek el a helyszínről.

A Sárvári Járási Ügyészség felfüggesztett börtönbüntetésre és pártfogó felügyeletére tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra