Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csattanás a „nagy” Tescónál

Aztán kis terelőkúpos cirkusz.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szintén gyakori baleseti helyszínen történt újabb karambol Szombathely határában. A Tesco - Praktiker áruházak kihajtójából akart balra kanyarodni egy osztrák rendszámú Volkswagen személyautó. A sofőr tipikus hibát vétett: nem figyelt oda a kanyarodósávban haladók takarásában érkező és a főúton haladó járművekre.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

- Több autó haladt mellettem a kanyarodósávban és mögöttem is jött több jármű, amikor a Volkswagen megjelent. Fékeztem, de nem tudtam megállni - mondta a vétlen sofőr. A főút ezen szakaszán 90 km/óra a megengedett sebesség.

TESCO-s baleset
Tánczos Mihály

A balesetben és az azt követő helyszíni szemle alatt senki sem sérült meg és ez nem elírás. A rendőrség terelőkúpokkal zárta az érintett sávokat, ahol a roncsok és a törmelékek voltak. Ez ismét "vidám" félreértésekre adott okot.

Volt, aki beállt a terelőkúpok mögé, hogy majd biztosan elviszik azokat valamikor. A mögötte érkezők pedig már nem látták, miért áll valaki a sor elején. Volt, aki nemes egyszerűséggel átment a szembejövők sávjába, szembe a forgalommal, mert "nekem be kell mennem a boltba!" Neki rendőr állta útját és kénytelen volt tolatni. Igaz, ebben nem volt köszönet, mert letolatta az egyik terelőkúpot.

Később egy fiatalember is megismételte a mutatványt. Járművével a kérdőn néző rendőrig gurult szembe a forgalommal, majd ártatlan szemekkel megkérdezte, hogy akkor ő most nem kanyarodhat be? A rendőri kérdésre elismerte, hogy látta a sávot lezáró terelőkúpokat és a záróvonalat is, amit átlépett. Az előbbinek némileg ellentmond, hogy tolatás közben lendületesen áthajtott az egyre siralmasabban festő terelőkúp felett, ami az autó alá szorult.

TESCO-s baleset
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés