Magára költötte a csekkbefizetésre kapott pénzt egy férfi Vas megyében

Először 115 ezer forintot, majd 130 ezret emelt le ismerőse bankszámlájáról.

Folytatólagosan elkövetett sikkasztás miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, akit a vádirat szerint ismerőse csekkek befizetésével bízott meg, és ehhez a bankkártyáját is átadta.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Az ügyészség közleménye szerint a férfi a rábízott bankkártyáról először 115 ezer forintot, majd 130 ezer forintot vett fel. Ebből a csekkbefizetést teljesítette ugyan, azonban a fennmaradó közel 229 ezer forinttal nem számolt el, azt jogtalanul eltulajdonította és saját céljaira fordította.

A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló