Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csepregen nem zár be az óvoda

Így döntött a polgármester.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A döntést az alábbiakkal indokolta:

„A mai napon Magyarország Kormánya – tekintettel a 2020. március 11. napján elrendelt veszélyhelyzetre – a 45/2020 (III. 14.) számú Kormányrendeletében felhatalmazta a bölcsődei ellátást végző intézmény, valamint az óvoda elhelyezkedése szerinti települési önkormányzat polgármesterét, hogy a bölcsődei az óvodai ellátást végző intézmények esetében rendkívüli szünetet rendelhet el. A Kormányrendelet a kihirdetésével, azaz a mai napon azonnal hatályba lépett.

A fenti felhatalmazásra tekintettel haladéktalanul egyeztettem a Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézményt fenntartó Közép-Répcementi Intézményfenntartó Társulás valamennyi tagönkormányzatának polgármesterével, valamint az intézmény vezetőjével.

Közös egyetértésben úgy gondoljuk, hogy az esetleges intézmény bezárás a gyermekek napközbeni elhelyezésével kapcsolatban, a legtöbb családnál jelentős, megoldhatatlan problémát jelentene, melyre tekintettel úgy döntöttem a Csepregi Óvoda és Bölcsőde Közös Igazgatású Köznevelési Intézményben – eltérő rendelkezésig – rendkívüli szünet bevezetésére nem kerül sor.

Tisztelettel megkérem azonban a szülőket, hogy amennyiben a gyermek otthoni elhelyezése és ellátása – lehetőleg a leginkább veszélyeztettet nagyszülők nélkül is - megoldható, úgy saját és a közösség érdekében a gyermekeket ne vigyék az intézménybe és egyéb más közösségbe se. Amennyiben így döntenek, arról kérem értesítsék az intézményvezetőt!”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés