Cser-Palkovics: erős állam elképzelhetetlen erős önkormányzatok nélkül

Székesfehérvár fideszes polgármestere szerint tudni kell együtt dolgozni, mert a mostani ciklus egy hosszú válságkezelés lesz, eltarthat egészen 2024-ig.

Egy erős állam elképzelhetetlen erős önkormányzatok, települések nélkül, mert így lehet jól meghatározni, hogy mely feladatkörök hol vannak jó helyen – mondta a Magyar Önkormányzatok Szövetségének gödöllői konferenciáján Cser-Palkovics András.

Facebook/Dr. Cser-Palkovics András

Székesfehérvár fideszes polgármestere arról beszélt, hogy a polgármestereket mindig megtalálják az emberek, hiszen ott élnek közöttük.

Ott helyben problémákat kell megoldani, sok esetben pedig válságokat kezelni; a mostani ciklus pedig valószínűleg egy hosszú válságkezelés lesz, amely eltarthat egészen 2024-ig – tette hozzá.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet