Ilyet is ritkán hallani: cserbenhagyásos kerékpáros baleset történt Körmenden

A körmendi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Közlekedési baleset történt 2023. szeptember 8-án, 19 óra 30 perc körül Körmenden, a Negyvennyolcas utca 10/a. szám előtt – írja a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Egy ismeretlen kerékpáros a bicikliúton közlekedett Csákánydoroszló irányából a városközpont felé, amikor összeütközött egy szemből érkező, a kerékpárját toló magyarnádaljai lakossal.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A baleset után az ismeretlen kerékpáros felsegítette a gyalogost, majd miután meggyőződött róla, hogy nem sérült meg, elhagyta a helyszínt. A férfi azonban fájlalta a lábát, ezért elment orvoshoz és kiderült, hogy mégis nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az eset körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében most a Körmendi Rendőrkapitányság kéri annak a kerékpárosnak a jelentkezését, aki a fent leírt baleset részese volt.

Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Jelentkezni személyesen a Körmendi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető, 06/94/414-040-es számon, illetve a Telefontanú ingyenes, 06/80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó számon lehet!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek